Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα?

Η παραπάνω ερώτηση είναι με βάση τα “έγκυρα” δελτία ειδήσεων το πρώτο θέμα! Αλλά το μόνο που πραγματικά μπορώ να κάνω ακούγοντας τα σχετικά ρεπορτάζ και τους πολιτικούς να σχολιάζουν βασισμένοι στην ατάκα, είναι να γελάω μέχρι δακρύων.

Είναι σαν να βλέπεις ρεπορτάζ στις ειδήσεις για τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο, το ότι είπε ο ένας τον άλλον ηλίθιο και ότι ο ηλίθιος προσπαθεί να το παίξει σοβαρός και φωνάζει… “πάρτο πίσω ρε”. Και σαν να μη φτάνει αυτό, έχεις και τους κομπάρσους που κάθονται τριγύρω και γελάνε και σχολιάζουν “δείτε τους ηλίθιους που μαλώνουν”.

Πείτε μου τώρα εσείς αν αυτό το ρεπορτάζ είναι σοβαρότερο από το στρινγκ στις παραλίες που μας δείχνει το STAR? Προσωπικά βρίσκω την Πετρούλα άκρως σοβαρή και έγκυρη σε σχέση με τα παραπάνω.

Άρα το θέμα είναι άλλο. Όταν αφιερώνεις 10 ολόκληρα λεπτά ασχολούμενος με το “είσαι βάρβαρος” - “παρτο πίσω” και προφανώς τους σχετικούς πολιτικούς “διαλόγους” (ή για να το πούμε καλύτερα παράλληλων επικαλυπτόμενων μονολόγων) πάλι σε αυτό το θέμα, το ερώτημα παίρνει πλέον άλλη διάσταση.

Ειδήσεις ή ανέκδοτα?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ή ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: